okładka

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa

Trziszka, Tadeusz Red.

Rok wydania: 2009.

Przemysł bezpieczeństwo i higiena pracy., Przemysł rolno-spożywczy, Jakość produktu

dostępne:

1 z 1

Autor
Trziszka, Tadeusz Red.
Tytuł
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-60574-88-1
Miejsce wydania
Wrocław :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Rok wydania
2009.
Objętość
515 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
658.56.012:664](075.8)
Hasła przedmiotowe
Przemysł bezpieczeństwo i higiena pracy.
Przemysł rolno-spożywczy
Jakość produktu
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
020
%a 9788360574881
080
%a 658.56.012:664](075.8)
245
%a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : %b praca zbiorowa /
260
%a Wrocław : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, %c 2009.
300
%a 515 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650
%a Przemysł %x bezpieczeństwo i higiena pracy.
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Jakość produktu
700
%a Trziszka, Tadeusz %e Red.
920
%a 978-83-60574-88-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 001-096849
Sygnatura: 658
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane